ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άντρας Έκανε Μήνυση στην Heineken Όταν Άνοιξε το Κουτάκι Μπύρας! Σοκαρισμένος δεν Πίστευε ότι Μέσα Ήταν Νεκρές Δύο…

Άντρας Έκανε Μήνυση στην Heineken Όταν Άνοιξε το Κουτάκι Μπύρας! Σοκαρισμένος δεν Πίστευε ότι Μέσα Ήταν Νεκρές Δύο… - Εικόνα1 Ένας άντρας έχει κάνει μήνυση σε δύο εταιρίες αφού όπως ισχυρίζεται βρήκε δύο νεκρές σαύρες στο κουτάκι της μπύρας Heineken που αγόρασε. Ο George Toubbeh είπε πως διπλώθηκε από την αηδία και άρχισε να κάνει εμετό αφού ήπιε την γευστική του μπύρα στο σπίτι του στο Fountain Valley της Καλιφόρνια, τον Αύγουστο του 2015.

Όταν η κόρη του κοίταξε μέσα στο κουτάκι της μπύρας, ανακάλυψε δύο μικρές σαύρες να βρίσκονται στον πάτο. Ο Toubbeh έκανε μήνυση την Παρασκευή ενάντια στην Heineken και την Kroger Co., από όπου και αγόρασε το κουτάκι της μπύρας.

Άντρας Έκανε Μήνυση στην Heineken Όταν Άνοιξε το Κουτάκι Μπύρας! Σοκαρισμένος δεν Πίστευε ότι Μέσα Ήταν Νεκρές Δύο… - Εικόνα2

Ο άντρας από την Καλιφόρνια έκανε μήνυση για γενικές βλάβες, ιατρικά έξοδα, χαμένα έσοδα και το κόστος της μήνυσης, σύμφωνα με αναφορές. Ο Toubbeh είπε πως πήγε στην εντατική και του έγραψαν Xanax και Zofran για την ναυτία.

Η μήνυση έγραφε: “Όταν τις βρήκαν, οι σαύρες δεν είχαν αποσυντεθεί καθόλου και πρέπει να ήταν ζωντανές όταν μπήκε η μπύρα και σφραγίστηκε στο κουτάκι.”

Άντρας Έκανε Μήνυση στην Heineken Όταν Άνοιξε το Κουτάκι Μπύρας! Σοκαρισμένος δεν Πίστευε ότι Μέσα Ήταν Νεκρές Δύο… - Εικόνα3

Η Heineken έχει αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς του Toubbeh. Σε μία δήλωση, η εταιρία είπε πως η ποιότητα και ακεραιότητα των προϊόντων που εισάγει εξασφαλίζεται από τα πιο υψηλά πρότυπα.

Άντρας Έκανε Μήνυση στην Heineken Όταν Άνοιξε το Κουτάκι Μπύρας! Σοκαρισμένος δεν Πίστευε ότι Μέσα Ήταν Νεκρές Δύο… - Εικόνα4

“Έχουμε ερευνήσει τον ισχυρισμό και με βάση αρκετά στοιχεία πιστεύουμε πως δεν είναι βάσιμος.”

Ο δικηγόρος του Toubbeh είπε πως η μπύρα εξετάστηκε και πως οι σαύρες αξιολογήθηκαν από ζωολόγο.

Credit: dailymail.co.uk

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα